Join the team

Corporate Recruiter/HR

“De keuze om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een bedrijf dat midden in de energietransitie bezig is was snel gemaakt.”

Ben jij ons nieuwe teamlid?

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende start-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie. Een cruciale fase waarin we de kernwaarden die ons uniek maken willen borgen. We zoeken iemand die zich in eerste instantie richt op recruitment. Met jouw expertise kan SCW op korte termijn de stappen maken die nodig zijn om de verder te groeien.

Ben je bereid om met ons impact te maken? Dit is wat we van je verwachten:

HIDE
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Jouw rol binnen SCW

In deze nieuwe functie richt jij je in eerste instantie op recruitment. Met jouw expertise kan SCW op korte termijn de stappen maken die nodig zijn om de verder te groeien. Door jouw ervaring weet jij SCW optimaal te positioneren binnen de arbeidsmarkt, waardoor we zichtbaar zijn voor potentiële nieuwe werknemers. Je weet de juiste kandidaten te selecteren en deze vervolgens met jouw enthousiasme aan SCW te verbinden. Naast je werkzaamheden als recruiter ga je samen met de HR Manager werken aan de professionalisering en inrichting van de HR afdeling. Thema’s waar we mee aan de slag gaan zijn o.a. cultuur, employee journey en vitaliteit.  

Als ideale kandidaat

Wanneer je de stap wilt maken naar SCW, is het cruciaal dat je aansluiting hebt met onze kernwaarden. Tevens is het voor deze rol belangrijk dat je enige jaren ervaring hebt als recruiter in een tech omgeving, jij wordt immers onze specialist op dit gebied! Je bent innovatief en je onderscheidt je ten opzichte van anderen in jouw vakgebied door het net even anders te doen. Hierdoor zorg jij er mede voor dat SCW zich op een unieke wijze positioneert op de arbeidsmarkt.

Wat biedt SCW
  • Uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan;
  • Een rol waarin je kunt bijdragen aan ontwikkelingen die echt impact kunnen maken op klimaat en milieu;
  • Een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
  • Zeer prettige werksfeer met ruimte voor ontwikkeling;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Nieuwsgierig?

Wil jij samen met ons impact maken? Herken jij je in onze manier van werken en zou jij je kennis en ervaring willen inzetten om onze doelen te bereiken?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@scwsystems.com ter attentie van Marloes Tesselaar.

Wil je eerst meer weten over de vacature of over SCW? Plan dan een koffieafspraak in met Minke Pielaet (HR Manager), je kunt haar bereiken per mail op minke.pielaet@scwsystems.com.