Join the team

Coördinator expeditie en ontvangst

“Resultaat van een brainstorm-sessie staat enkele weken-maanden later op onze eigen locatie en kan getest gaan worden. Dat is zo gaaf!”

Ben jij ons nieuwe teamlid?

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scale-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een cruciale fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen. Wil jij samen met het team impact maken?

Dit is wat we van je verwachten:

HIDE
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Wat ga je doen?

Onderstaande werkzaamheden is een opsomming wat wij verwachten wat er op je pad gaat komen. Omdat het een nieuwe functie is heb je de vrijheid om deze functie nog helemaal vorm te geven.

 • Coördineren van preventieve- en correctieve onderhoudstaken;
 • Signaleren van eventuele tekorten en acteren met verbetermogelijkheden;
 • Je werkt intensief samen met de operators en de technici om de onderhoudsplanning voor de fabriek, inclusief eventuele onderhoudsprojecten, te realiseren;
 • Samen met je collega’s zorg je voor een veilige werkomgeving (veiligheid, gezondheid en milieu);
 • Voorraadbeheer van het magazijn;
 • Registratie van inkomende goederen en reststromen;
 • Algemene werkzaamheden zoals het ontvangen van bezoekers, behandelen van post, mail, telefoon etc.
Jouw rol binnen SCW als coördinator expeditie en ontvangst

Door de groei van SCW verhuist een gedeelte van ons team naar ons nieuwe hoofdkantoor in Alkmaar. Aan de Diamantweg in Alkmaar blijft onze plant met de installaties bestaan. Voor deze locatie zoeken we een nieuwe collega die graag de handen uit de mouwen steekt en de plantmanager gaat assisteren met alle randvoorwaarden om de plant te kunnen laten draaien.

In het ideale profiel zien wij een collega met MBO 4 werk en denkniveau en enkele jaren werkervaring binnen een technische werkomgeving. Daarnaast is het allerbelangrijkste dat jij je herkent in onze drijfveren, alleen samen kunnen we ons doel bereiken; bijdragen aan de afkoeling van de aarde.

Wat biedt SCW?

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scale-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een cruciale fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen. Wil jij samen met het team impact maken? Dit is wat je van ons mag verwachten:

 • Uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan;
 • Een rol waarin je kunt bijdragen aan ontwikkelingen die echt impact kunnen maken op klimaat en milieu;
 • Een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
 • Een energiek team van collega’s met ruimte voor ontwikkeling;
 • Een innovatief arbeidsvoorwaardenpakket.

Nieuwsgierig?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en wil je samen met ons impact maken!? Dan ontvangen we graag jouw korte motivatie en cv via recruitment@scwsystems.com ter attentie van Marloes Tesselaar.

Wil je eerst meer weten over de vacature of over SCW? Plan dan een koffieafspraak in met Arjen Blom (Plantmanager), je kunt Arjen bereiken per mail op arjen.blom@scwsystems.com.