Create your impact

High impact met high tech, dat is waar we voor staan. Deze impact kunnen we alleen realiseren door inzet van ons hele team. Want we hebben een rotsvast vertrouwen in de kracht van onze mensen. Zij creëren onze technologieën, met als ultieme doel: bijdragen aan de afkoeling van de aarde.

Wil je samen met onze talentvolle jonge en ervaren collega’s impact maken? Join the team! Werken er mensen die je kent bij SCW? Ontdek het met je LinkedIn-profiel.

Een missie
vanuit technologie
en optimisme

“Durven dromen van technische oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals de energietransitie en de circulaire economie. En intensief werken met een vrolijke, gemotiveerde groep talenten van jong tot oud. Dat waren de redenen om in 2013 SCW Systems te starten.

We geloven dat het mogelijk is om echt iets bij te dragen door innovatieve technologieën te ontwikkelen. Dagelijks werken onze engineers nauw samen met de research-collega’s en het operations-team. We zijn steeds dichterbij industriële opschaling! En dan dragen we maximaal bij aan de energietransitie. Mooi om hier met een prachtig team keihard aan te werken. Van die positieve energie geniet ik elke dag. Werk je ook mee?”

Gerard Essing, Oprichter en CEO

Wat betekent werken bij SCW

Met een team van ruim 50 collega’s werken we aan de maakbaarheid van oplossingen. We voelen de urgentie om samen resultaten neer te zetten die het verschil maken. Echte impact op klimaat en milieu! Dat doen we samen met onze partners Gasunie, PGGM en InvestNL.

We werken samen aan de opschaling van twee technologieën: superkritisch water vergassen en CO₂-CLEANUP. Onze aandachtsgebieden zijn research & development, engineering, automatisering en operations & maintenance. Je vindt bij ons dus chemici, mechanical-en process-engineers, automatiseerders, operators en andere vakspecialisten.

Allemaal hebben we de drive om stappen te zetten, om vrij en flexibel te denken en zo samen de energietransitie verder te brengen. En dat lukt! Kun je niet wachten om samen met ons impact te maken? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Kom bij ons werken als..

Procestechnoloog

Je ontwerpt, analyseert en optimaliseert de productie-processen. Werkzaamheden variëren van conceptontwerp tot detailontwerp.

Solliciteer direct

Chemicus
Researchteam

Aan de slag met het verder uitdiepen van de kennis binnen het CO₂ CLEANUP-proces.

Solliciteer direct

Solids / Bulk Handling Engineer

Ontwerpt en ontwikkelt technische installaties.

Solliciteer direct

Inkoopmanager

Je bent verantwoordelijk voor materiaal- en leverancierselectie en voert de onderhandelingen over condities, prijzen en levertijden.

Solliciteer direct

Procestechnoloog
veiligheidsspecialist

Je woont HAZOP sessies bij en evalueert en rapporteert de uitkomsten.

Solliciteer direct

PLC / SCADA Engineer

O.a. programmeren en testen van procesautomatisering op basis van functionele ontwerpen.

Solliciteer direct

Mechanical Engineer – Piping

Als Mechanical Engineer werk je als expert aan superkritische watervergassers. 

Solliciteer direct

Mechanical Engineer – Rotating

Als Mechanical Engineer werk je als expert aan superkritische watervergassers.

Solliciteer direct

Proces Operator

Je bent schermoperator van de superkritische watervergasser.

Solliciteer direct

Internship Chemist CO2 CLEANUP research

Research in bipolar membrane & electrodialysis.

Solliciteer direct

Growth strategy & business development

Als business developer doorgrond je marktontwikkelingen.

Solliciteer direct

Werknemers over SCW

Peter Hauwert

Senior Process Engineer

“Resultaat van een brainstorm-sessie staat enkele weken-maanden later op onze eigen locatie en kan getest gaan worden. Dat is zo gaaf om mee te maken!”

Gerwin Groot

Engineer/Werkvoorbereider operations

“Ik heb het bedrijf zien groeien van een kleine start-up in een “porto cabin” tot het innovatieve, dynamische en snel groeiende bedrijf wat het nu is.”

Lisanne van der Hijden

Manager Funding & Treasury

“De keuze om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een bedrijf dat midden in de energietransitie bezig is was snel gemaakt.”

Shadi Shirazimoghaddam

Chemicus Research

“Ik was onder de indruk van de ideeën en de visie van het bedrijf. En nu ik er werk zelfs nog meer.”

Vragen? Meewerken?

Neem contact op