De ervaring van:

Lisanne

“De keuze om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een bedrijf dat midden in de energietransitie bezig is was snel gemaakt.”

– Lisanne van der Hijden, Manager Funding & Treasury

Na 8,5 jaar KPMG Corporate Finance, een hele fijne start van mijn werkzame leven, was het tijd voor wat meer avontuur.
Dit viel samen met een heel leuk gesprek met de CFO van SCW, Philip Janssen, een oud-collega.

Twee weken later ben ik langsgegaan bij de fabriek in Alkmaar, echt een andere omgeving dan de grote kantoren die ik gewend was, maar het voelde gelijk heel vertrouwd.

Het is zo tastbaar waar aan wordt gewerkt, de keuze om mijn kennis en ervaring in te zetten voor een bedrijf dat midden in de energietransitie bezig is was dan ook snel gemaakt.

Sinds ik bij SCW ben begonnen is er geen dag zonder (verjaardags)taart. Het is een warme werkomgeving met persoonlijke aandacht, echt een familiebedrijf. Het is een hele informele organisatie, op onze fabriekslocatie in Alkmaar loopt alles door elkaar, engineers, chemici, operators en management.

Voor mij geeft het werken bij SCW de perfecte balans tussen werk en privé, de werkdruk is niet te hoog, maar het is ook geen standaard 9 tot 5.We werken gemotiveerd samen om ambitieuze mijlpalen te bereiken, maar ik heb ook om de vrijdag een vrije dag.

Het bedrijf groeit snel en elke dag is anders, waardoor je veel ziet, veel leert en met de organisatie mee kan groeien. Ik ben nog elke dag blij dat ik de sprong heb gewaagd en ben benieuwd wat dit avontuur de komende jaren gaat brengen.

Ook werken bij SCW?
Bekijk onze vacatures

×

Hi!

Heb je een vraag over een vacature, Whatsapp ons!

× Heb je een vraag?