Nieuw lid Raad van Commissarissen

23 mei 2022 | Algemeen

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Nancy Kabalt-Groot als nieuw lid toetreedt tot de Raad van Commissarissen van SCW Systems.

Nancy heeft communicatie wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft brede ervaring opgedaan in verschillende rollen in de energiesector waaronder als manager marketing & verkoop bij NUON, directeur klant en Markt bij Aliander en als CEO van Stedin. Ze is non- executive board member van Fastned en vervult commissariaten bij Ennatuurlijk en NV Afvalzorg. Nancy is zelfstandig ondernemer en partner bij bureau Windkracht 5!, een management consulting bureau in de energiesector. Daarnaast is zij o.a. lid van de raad van het Europees Fonds voor de Regionale Ontwikkeling (EFRO) en maakt zij deel uit van het algemeen bestuur van de TKI Urban Energy, een Topconsortium voor Kennis en Innovatie binnen de topsector energie.

Coen Weusthuis, voorzitter RvC SCW Systems: “We zijn zeer verheugd dat Nancy onze RvC komt versterken in de groeifase waarin SCW zich bevindt. Ze brengt veel ervaring en kennis vanuit haar rollen in de energiemarkt, haar aanjagersrol in de energietransitie en bestuurlijke rollen in andere snelgroeiende bedrijven”.

Nancy Kabalt-Groot: “Ik ben blij dat ik mijn ervaring en kennis mag inzetten voor de doorontwikkeling van SCW. Met een snelle opschaling van de organisatie en uitrol van de technologieën kan SCW echt impact maken op de realisatie met klimaatdoelstellingen en energiediversificatie”.

Nieuws en meer..

Landelijke aandacht voor doorbraak SCW Systems

Afval als bron voor groen gas: lost dit het probleem van toekomstige tekorten op?

Bekijk hier
alle cleanupdates

Op de hoogte blijven?

We houden je up-to-date!

×

Hi!

Heb je een vraag over een vacature, Whatsapp ons!

× Heb je een vraag?