SCW Systems

Dit is een jong dynamisch bedrijf dat bestaat uit een mix van ervaren ondernemers en jonge wetenschappers. Kenmerken van het bedrijf zijn: praktisch, no-nonsense, optimistisch en open. De activiteiten van het bedrijf betreffen zowel Research & Development als Engineering & Implementatie.

De afgelopen jaren heeft het verschillende systemen ontwikkeld en getest. In december 2016 wordt gestart met de bouw van 's werelds eerste industriële superkritisch water vergasser in Alkmaar.


SCW Energy Alkmaar

Dit is de producent en eigenaar van het Groen gas

SCW Systems en Gasunie New Energy zijn elk voor de helft aandeelhouder van de demonstratie faciliteit.

Over ons

Gasunie New Energy


Gasunie New Energy richt zich op het opschalen van innovatieve, duurzame energieoplossingen. New Energy kijkt met name naar nieuwe technologieën die zich op kleine schaal hebben bewezen. Haar doel is om deze concepten samen met partners op te schalen naar commerciële toepassing. Hierbij kijkt New Energy niet alleen naar de technologische en financiële aspecten, maar ook naar de maatschappelijke. New Energy is dochter van de N.V. Nederlandse Gasunie. Gasunie wil vanuit haar publieke rol en op basis van haar kennis en expertise op het gebied van gas bijdragen aan het welslagen van de energietransitie. New Energy geeft daar invulling aan.

SCW Systems  wordt gesteund door:

Vacatures


SCW Systems bv & SCW Energy Alkmaar bv zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s.

Voor het actuele vacature- overzicht klik hier

clean energy technology SCW Systems