SCW Systems

Dit is een jong dynamisch bedrijf dat bestaat uit een mix van ervaren ondernemers en jonge wetenschappers. Kenmerken van het bedrijf zijn: praktisch, no-nonsense, optimistisch en open. De activiteiten van het bedrijf betreffen zowel Research & Development als Engineering & Implementatie.

De afgelopen jaren heeft het verschillende systemen ontwikkeld en getest. In Alkmaar is gestart met de bouw van 's werelds eerste industriële superkritisch water vergasser.


SCW Energy Alkmaar

Dit is de producent en eigenaar van het groen gas.


Over ons

Gasunie New Energy


Gasunie New Energy is de partner van SCW Systems. Gezamenlijk bouwen wij de fabriek “Demonstratie faciliteit superkritisch water vergassen Alkmaar”. Gasunie New Energy richt zich op het opschalen van innovatieve, duurzame energieoplossingen. Zij kijkt met name naar nieuwe technologieën die zich op kleine schaal hebben bewezen. Haar doel is om deze concepten samen met partners op te schalen naar commerciële toepassing. Hierbij wordt niet alleen door Gasunie New Energy naar de technologische en financiële aspecten gekeken, maar ook naar de maatschappelijke. Gasunie New Energy is dochter van de N.V. Nederlandse Gasunie. Gasunie wil vanuit haar publieke rol en op basis van haar kennis en expertise op het gebied van gas bijdragen aan het welslagen van de energietransitie. Gasunie New Energy geeft daar invulling aan.

SCW Systems  wordt gesteund door:

Vacatures


SCW Systems bv & SCW Energy Alkmaar bv zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s.

Voor het actuele vacature- overzicht klik hier.

Vacatures

Gasterra


GasTerra is groothandelaar in aardgas en groen gas. Ze kopen gas van binnen- en buitenlandse producenten en op de vrije gasmarkt. Hun klantenkring bestaat uit energiebedrijven, industrieën en andere grootafnemers. Daarnaast ondersteunt Gasterra ook de ontwikkeling van groen gas productietechnologieën. In dat kader levert Gasterra een bijdrage aan de onderzoeken en laboratorium faciliteiten van SCW Systems.

clean energy technology SCW Systems